Imprint

Odgovornost za sadržaj:

EJOT Spojna Tehnika d.o.o.
Franje Lučića 23/3
HR-10090 Zagreb
T +385 1 349 86 12
F +385 1 349 89 63
infoHR@ejot.com
www.ejot.hr

Odricanje od odgovornosti

EJOT pažljivo skuplja podatke za svoje internetske stranice i osigurava njihovo redovito ažuriranje. Usprkos tome, ne možemo jamčiti za ispravnost, točnost, aktualnost, potpunost i točnost sadržanih podataka. Podaci služe samo kao neobvezujuće opće informacije i ne zamjenjuju detaljno individualno savjetovanje.

EJOT isključuje svaku odgovornost za naknadu štete koja izravno ili neizravno proizlazi korištenjem ove web-stranice, osim ako se one ne temelje na namjernoj ili gruboj nepažnji od strane EJOT-a. Posebno se to odnosi na servisne usluge, kao što je preuzimanje datoteka dostupnih na EJOT web-stranici.

EJOT ne prihvaća nikakvu odgovornost za sadržaj stranica koje su povezane poveznicama („link“) od strane trećih osoba. Aktiviranjem poveznice napuštate informacije koju nudi EJOT. Za ponude trećih osoba se stoga mogu primijeniti različita pravila, posebno vezano uz zaštitu podataka.
 

Zaštita žiga („trademark“)

Ukoliko nije drugačije naznačeno, svi žigovi na EJOT web stranicama zaštićeni su Zakonom o žigu i Pravilnikom žigu. To se posebno odnosi na EJOT žigove, oznake tipova, logo tvrtke i ambleme. Oznake i oblikovni elementi koji se koriste na našim stranicama su intelektualno vlasništvo EJOT, Bad Berleburg, Njemačka.

Licence

EJOT web-stranica sadrži dijelove intelektualnog vlasništva, kao što su patenti, žigovi i autorska prava. Ovom web-stranicom se ne prenosi licenca za korištenje EJOT intelektualnog vlasništva trećim stranama.

Zaštita podataka

Svi osobni podaci dostupni na EJOT web-stranici snimaju se i obrađuju isključivo za individualnu upotrebu, slanje informacija o proizvodima, dostavljanje servisnih ponuda i isporuku robe, te se po potrebi moju dalje predati članicama koncerna. EJOT osigurava da se s Vašim podacima postupa povjerljivo u skladu s važećim pravnim odredbama.

© Copyright 2024, EJOT, Bad Berleburg, Deutschland

Sva prava pridržana. Tekstovi, slike, grafike, animacije, zvučni i video zapisi i njihovo uređenje na EJOT web stranicama zaštićeni su autorskim pravima i drugim zakonima o intelektualnom vlasništvu. Sadržaj ovih stranica ne smije se kopirati, distribuirati, mijenjati ili učiniti dostupnim trećim osobama. Neke stranice sadrže slike koje su autorsko pravo trećih osoba.
 

Direktori društva:

Miomir Matanović