ETICS

S profesionalno izvedenim povezanim sustavom za vanjsku toplinski izolaciju (ETICS) može se uštedjeti puno novaca na toplinskoj energiji. ETICS sustavi su primjenjivi i za novogradnju i za toplinsku sanaciju starih zgrada. Oni nude mnoge prednosti, ali postavljaju i mnoge zahtjeve na izvođača i neophodne pričvrsne elemente. EJOT za ovu primjenu nudi visokokvalitetne ETICS pričvrsnice, ugradbene elemente, alate i pribor
teaser-wdvs-befestiger-850x444.jpg

ETICS pričvrsnice

Učinkovite pričvrsnice služe za sigurno pričvršćenje svih vrsta izolacije u podlogu. Posebno razvijene zone širenja u podlozi omogućavaju visoke karakteristične nosivosti pri minimalnim dubinama sidrenja, kao na primjer ejotherm pričvrsnice s Europskom tehničkom ocjenom (ETA).


teaser-wdvs-anbauteile-850x444.jpg

Iso-Team ugradbenih elemenata

Kada je presudan izgled fasade, sa EJOT montažnim elementima ste na sigurnom putu. Budući da vanjska ovojnica ne nosi samo toplinsku izolaciju već i razne ugradbene elemente, kako lagane tako i teške, potrebna su dostatno nosiva rješenja pričvršćenja. Ovo je moguće ostvariti pomoću EJOT montažnih elemenata.


teaser-wdvs-profile-850x444.jpg

Pro-Line profili za ETICS

Inovativna linija proizvoda Pro-Line nudi spojne i ostale vrste profila za visokokvalitetna rješenja u različitim područjima primjene. EJOT Pro-Line profili su primjenjivi za precizno oblikovanje rubova, trajno brtvljenje od prodora vode i izradu fleksibilnih spojeva u ETICS-sustavima, te još mnogo toga.


Teaser_WDVS_Zubehör.jpg

Alati i pribor za ETICS

S EJOT alatima štedite vrijeme a time i novac prilikom montaže pričvrsnica. Oni su neophodni u posebnim slučajevima a vrlo često presudni kod standardnih zadataka. Proizvodi iz ovog asortimana olakšavaju izvođenje ETICS sustava kod velikih debljina izolacije ili toplinske sanacije postojećih fasada. Svi proizvodi su izrađeni od visokokvalitetnih materijala i savršeno usklađeni s EJOT pričvrsnicama.


 Vrste ETICS pričvrsnica:

 • Držači izolacije stropa:
  Rješenja pričvršćenja na stropovima
  Za mnoštvo različitih vrsta izolacija i struktura površine EJOT stropni držači izolacije nude odgovarajuće i sigurno rješenje.
 • Tiple za klinker obloge:
  EJOT tiple za za ETICS sustave s keramičkom oblogom 
  Keramičke obloge je predstavlja posebnu mogućnost završnog oblikovanja ETICS sustava. Takvi se fasadni sustavi radi povećane površinske težine obloge moraju dodatno učvrstiti sistemskim EJOT tiplama za klinker obloge.
 • Tiple za sustav s vodilicama:
  Za ETICS sustave s vodilicama 
  Kada se zahtjeva da se ETICS sustavom izravnaju veće neravnine podloge montaža sustava s vodilicama predstavlja najbolje rješenje. Ovakav sustav omogućuje brzo i pouzdano izvođenja. S ejotherm navojnom i udarnom tiplom za vodilice predstavljaju sigurno rješenje s visokom nosivostima i dopuštenjem za sve uobičajene vrste građevnih materijala.
 • Posebna pričvršćenja:
  Za pričvršćenje ETICS sustava na problematične podloge 
  Za problematične podloge na koje treba ugraditi ETICS sustave EJOT nudi posebne proizvode. Njih je moguće kombinirati s drugim našim proizvodima (npr. tiplama za klinker obloge) a također posjeduju Europsku tehničku ocjenu (ETA).
 • Tanjuraste pričvrsnice:
  ejotherm tanjuraste pričvrsnice za pričvršćenje toplinske izolacije 
  Tanjuraste pričvrsnice iz ejotherm grupe s Europskom tehničkom ocjenom (ETA) olakšavaju Vam izvođenje. Pričvrsnice visoke nosivosti brinu za sigurni prihvat svih vrsta izolacije na sve vrste podloga. Posebno razvijene zone širenja u podlozi omogućavaju visoke karakteristične nosivosti pri malim dubinama sidrenja.